MatraSport Forum

Additional features => MatraSport Danish => Topic started by: Anders Dinsen on August 20, 2007, 02:39:25 pmTitle: Jeg er FORARGET - Bagheera på DBA
Post by: Anders Dinsen on August 20, 2007, 02:39:25 pm
http://www.dba.dk/asp/soegning/detail.asp?annonceid=51093034

Sælger er vist kendt som en mindre seriøs importbilhandler...


Title: Re: Jeg er FORARGET - Bagheera på DBA
Post by: Matra_Hans on August 20, 2007, 05:53:01 pm
Hej
Bilen har været Ib's remangeårigt medlem af matraklubber. Oplysningerne er korrekte i følge mine oplysninger. De mere personlige vurderinger kan naturligvis diskuteres, lige ledes de ændringer der er lavet på bilen, men jeg mener at det vil være muligt at føre bilen tilbage til dens oprindelige design uden de store omkostninger.
Dog mangler der i teksten at jeg har lagt en 1,6 motor og en 5 trind gearkasse i bilen.
Ib har solgt bilen pga en meget dårlig ryg.

mvh HansTitle: Re: Jeg er FORARGET - Bagheera på DBA
Post by: Anders Dinsen on August 20, 2007, 09:12:14 pm
Det sætter unægtelig sagen i et lidt andet lys at bilen er kendt i klubben... Jeg kender ikke selv Ib, men min historie i klubben er jo heller ikke så lang. Jeg troede at bilen var importeret fra Tyskland eller deromkring. Men prisen virker i overkanten med mindre den er i meget god stand. Eller hvad er sådan én værd? At den er ombygget trækker dog ned, og at Bagheera er nogens svar på Esprit passer heller ikke - teksten gav mig i det hele taget et meget useriøst indtryk. Hvis motoropgraderingen er lavet godt, så kan det også være i orden.

- Anders